Aanpak

Het 7 stappenplan

Stap 1: Indicatie via Quickscan

Vul de
Quickscan
in voor een eerste indicatie van de mogelijkheden van zonnepanelen op uw dak.

Stap 2: Vrijblijvend gesprek

Wij nemen binnen 3 dagen contact met u op en bespreken uw verduurzamingswensen en de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek.

Stap 3: Offerte & subsidieaanvraag

Wij stellen na een schouw een offerte én een verklaring om SDE+ subsidie aan te vragen op.

Stap 4: Uitwerking haalbaarheid

Bij acceptatie van de offerte werken de technische en financiële haalbaarheid uit en vragen de SDE+ subsidie aan. Op basis hier van stellen wij een overeenkomst voor de dak-huur op.

Stap 5: Overeenkomst & installatie zonnepanelen

Na ondertekening van de dakhuurovereenkomst en toekenning van de subsidie (13-26 weken na indiening) vangen wij aan met de planning en installatie van de zonnepanelen.

Stap 6: Oplevering & energielevering

Vanaf oplevering levert uw dak groene stroom aan uw bedrijf (of het net) en ontvangt u de dakhuur inkomsten. Bij levering aan uw bedrijf bespaart u op de jaarlijkse energiekosten.

Uw dak wekt nu groene stroom op!

Stap 7: Activatie van het personeel (indien gewenst)

Wij stellen het personeel in staat mee te participeren in de investering van de zonnepanelen. Dat kan ook betekenen dat we bij hen thuis zonnepanelen plaatsen.

Ook uw personeel profiteert nu van groene energie, zowel op de zaak als thuis!

Waar wij voor staan?

  • Solar Capital wil de opwekking van groene stroom mogelijk maken voor alle ondernemers; ook voor degenen met een minder lange horizon, minder financiële middelen of hen die door bomen van aanbiedingen het bos niet meer zien. We zijn zelf ook ondernemers en snappen dat dit soort investeringen niet makkelijk zijn als het geen dagelijkse kost is.
  • Wij maken de opwek van groene stroom inzichtelijk en begrijpelijk en nemen onze opdrachtgevers stap voor stap aan de hand. Van idee, naar implementatie tot energie levering en activatie van het personeel. We maken heldere afspraken en doen niet aan kleine lettertjes
  • Wij werken alleen met top kwaliteit materialen en leveranciers. Partijen waarmee wij al lang werken en goede ervaringen hebben. Zo kan u lang van de groene energie van uw dak genieten en bent u verzekerd van een veilige en goede werking van en garanties op de installatie.
  • Wij ontzorgen u en uw onderneming volledige bij de implementatie en financiering van uw zonne-energiesysteem. Geen zorgen over wet- en regelgeving, subsidies, technische details, financiering, aanbesteding en kwaliteit van leveranciers. Dat is ons pakkie aan. We betrekken u echter graag en geven u – zo u dat wilt – inzicht in de werking van een zonne-energiesysteem.
  • Wij werken graag persoonlijk met onze opdrachtgevers: we denken mee over wensen en betrekken graag het personeel bij de verduurzaming van het energieverbruik. We werken graag hard en gedegen, maar wel met een glimlach!